Latest events

IMI researchareas

31.10.2016

Kehittämisen mielekkäämpi arki: Innovaatiokäytäntöjen ymmärtäminen ja johtaminen

Avoimessa seminaarissa jaetaan tutkimustuloksia liittyen innovaatiokäytäntöjen ymmärtämiseen ja johtamiseen. Tutkimusalueen projektit ovat lähestyneet innovaatiotoiminnan arkea useasta näkökulmasta ja tuottaneet monipuolista ymmärrystä erityisesti innovatiivisesta yhteistyöstä, innovaatiotoiminnan jännitteistä, ideoiden kehittämisen piilotetusta puolesta sekä innovaatiotoiminnan arjen tukemiseen liittyvistä johtamishaasteista.

Ilmoittautumiset pyydetään to 24.10. mennessä riittävän tarjoilun varaamiseksi tässä linkissä.

20.05.2015

Final presentations of IDBM projects on May 20th – Welcome to join for IDBM –Program Gala!

IDBM student teams (Internation Design Business Management, IDBM) have worked hard for the past 7 months with their industry projects. Now it is the time to hear, see and feel the outstanding results of their work in IDBM Industry Project Exhibition (“Innovation Island”) on Wednesday May 20th!

19.05.2015

COINNO course final presentations on Tue, May 19th - Welcome to join for COINNO – course Gala

Welcome to hear the final presentations from COINNO “Collaborative Innovation Management” – course, to join a forum for networking and to have a lively discussion about academy-industry collaboration!